За свръхестественото в живота ни...
 
ИндексИндекс  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Devil's Trap

Go down 
АвторСъобщение
Butterfly
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 28
Join date : 09.02.2009
Age : 26
Местожителство : В спокойствието на ноща...в безкрайното

ПисанеЗаглавие: Devil's Trap   Съб Фев 14, 2009 12:26 am

Демонично обсебване

“Все повече и повече демони бродят сред нас”
Ктолическата църква има специално заделени кадри, екзорсисти които за година извършват редица очиствания. Екзорсистите към Католическата църква проповядват, че демоните нападат хора за продължителен период от време, но страдалците могат да бъдат излекувани и защитени..

Симптоми на Демонично обсебване

Демоничното обсебване трае различен период от време при различните индивиди. През повечето време жертвата може да изглежда и да се държи като съвсем нормален човек. Само когато демонът завземе контрол, присъствието му може да бъде усетено по поведението на жертвата. Поведението на тези кратки прояви се характеризира с четири основни симптома. Те се проявяват по отделно или заедн, за няколко секунди и в много силна форма. Макар, че демонът (или демоните) може така и да не покаже присъствието си като кара жертвата да говори грубо или с гърлен глас и да се държи антисоциално, поглед в миналото на жертвата би разкрил присъствието на желание за насилие, похот, алчност и/или необикновенна дарба за убеждаване.

Насилие

Насилието в този си смисъле най-често свързвано с: серийни убийци, серийни подпалвачи, и т.н. Масовите убийци са очевидно обсебени от демони, независимо дали избиването се е състояло в училищен двор, ресторант или градският транспорт. След като влиянието на демонът затихне, обладаният може да изглежда спокоен, в пълен контрол над себе си и дори разйакващ се. Това е главно заради непостоянната природа на съвременните облдавания от демони. Насилието може да бъде проявено и към член от семейството, като например убийствата на Роналд Даефо (случаят в Амтивил). Самоубийството често се свързва с демонично обладаване, най-вече при тийнейджъри и възрастни без видими причини довели до деянието. Ако демон успее да накара жертвата си да се самоубие, преди тя да е приела Исус Христос за свой спасител, то Сатаната печели битката за тази душа завинаги.

Похот

Похоттна е сексуална дейност извън ограниченията на законния брак. Това включва разврат (полов акт между двама души, несключили брак), прелюбодеяние (полов акт с друг човек, когато единият или и двамата партньори са женени за други хора), хомосексуалност, кръвосмешение, скотщина (секс между хора и животни) и сексуално малтретиране на деца.
Демоните са привлечени към човешкият интерест към забранения секс. Поради тази причина използването на порнография и сексуални фантазии е опасна комбинация. Що се отнася до порнографията, Тед Бънди казва „Като пристрастяване, желаеш все по-силно нещо по-здраво, нещо което да те възбуди повече и в един момент осъзнаваш, че порнографията стига само до определен момент. Стигаш до момент в който се питаш, дали ако наистина го направиш ще постигнеш по-голямо удовлетворние отколкото само да гледаш и да четеш за него.”
Когато двама души са обладани и двамата може да имат нечести помисли спрямо един друг, което е напълно оправдано. Като минимум последици, такава страст довежда бракове и кариери до техния край. Често страста води до убийство, което допълва профила.

Алчност

Чувството тук си е обикновенната алчност, но на много по-високо ниво. Желанието за власт и пари. Проблемите при това обладаване се свързват както с безцелни кражби така и с измами с продажбите.
Необикновенна дарба за убеждаване
Съвременните сектантски водачи са перфектен пример за човек обладан от демон и надарен с дарбата за убеждаване. Това е съблазнителна сила която минава границите на харизматичната личност обединена с ефективни комуникативни способности. Това е този вид убеждаване което моде да накара голяма група хора да се обединят без видима логична причина. По-задълбоченото разглеждане на водачите на култове, показва наличието на необикновенната дарба на убеждаване комбинирана с насилие, похот или алчност и то в огромни количества и при чести случаи.

Недъзи причинени от демони

Обикновенния читател на Библията може и да не забележи, но там има поне два документирани (от доктор Лука) случая на недъзи причинени от демон. В Лука 11:14, човек който не е могъл да говори, изумява тълпата с ораторските си умения след като Христос го освобождава от демонът му.
Вторият случай е за жена която има тежка физическа слабост и не е могла да се изправи цели осемнадесет години заради демон. В Лука 13:10-13 тя се изправя когато Исус поставя ръката си върху нея и я изцерява.
Би било неразумно да мисли, че всички недъгави хора са обсебени. Ни все пак, не знае колко от тях наистина са.

Демоните са навсякъде

Поколения експерти вярват, че живите хората в днешно време превишават бройката на всички мъртъвци още от зората на сътворението. Това означава, че демоните трябва да покриват много по-голяма територия – относно хората – отколкото през който и да е период в човешката история. Един начин демоните да постигат целите си е да направят както се изразяват компютърните специалисти – изпозлването/споделянето на компютър от няколко души едновременно. Макар да не са вездесъщи в същия смисъл както Господ е навсякъде по всяко време, очевидно могат да се движат от дадена точка до друга изключително бързо.
Идеята на „споделянето на времето” обяснява как човек може да бъде убиец или малтретиращ дете в един момент, а в следващия напълно спокоен, рационален и дори брилянтен. Демоните огат да напускат жертвата си със скороста на светлината, понякога остават само за секунди.
Неестествената дарба за убеждаване заедно с неравномерната природа на обсебванията докарват жертвата до състояние в което тя лъже със съвсем чисто съзнание. Това прави изключително трудно за който и да е да повярва, че някой който изглжда обикновен гражданин, като учител, министър, доктор, адвокат, бой-скаут водач, телеевангелист или известен политик може да бъде виновен по предявените му обвинения
Концепцията на „споделянето на времето” е обяснена в мини сериалът по Стивън Кинг на АВС "The Stand" излъчен през май 1994година. В интервю за TV Guide същата седмица, Кинг казва „Флам Кореш, Джим Джоунс, Хитлер – в общи линии всички са един и същи човек”.

Сключване на сделка със Сатаната

Всички хора стигнали до момент на преклонение пред Сатаната в крайна сметка се оказват обладани. И тези които се кланят на Христос и тези които на Сатаната започват своите молитви със обръщение. Окултното призоваване изисква изричането на името на Сатаната и призоваването му, също както християните се обръщат към Светия Дух когато се молят. Демоните чуват молитвите към Сатаната и идват за да обладаят кланящитесе.
Хора обладани от демон по време на такъв ритуал са с еднакви шансове за изцеление както и останалите обсебени от демони.


Източник: supernatural-bg
Превод: ThePinkDuck
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://booo.omgforum.net
Butterfly
Admin
Admin
avatar

Брой мнения : 28
Join date : 09.02.2009
Age : 26
Местожителство : В спокойствието на ноща...в безкрайното

ПисанеЗаглавие: Re: Devil's Trap   Съб Фев 14, 2009 12:27 am

Демонично обсебване: Причини и Последици

Наличието на „спиритичен вакуум” в душата е често срещано състояние което винаги поставя човека на риск от демонично обсебване. Когато Светия Дух не е в душата, за демоните става изключително лесно да вземат надмощие. Понякога е трудно да се разграничат причините от последице при обсебването. Нашето светско общество се опитва да се отърве от религията, все повече хора се оказват в „спиритичен вакуум” в личния и в публичният си живот. Наличието на този вакуум заедно с каката и да е дейност, биха могли да привлекат интереса на демоните.

Причини

Има много причини които могат да доведът до обсебване:
1. Интерес към Окултното
2.Хипноза
3. Свръх възприятия: контрол над умът, медитация, „касети за релаксация”
4. Гадаене, гледане на ръка, карти таро
5. Спиритически сеанси
6. Призраци и обитавани от духове къщи
7. Демонични игри
8. Порнографски и нецензурни материали
9. Лекарства влияещи на съзнанието
10. Раздвоение на личноста (Забележка: не при всички случаи)
11. Хомосексуално поведение

Прераждане или Демонично обсебване?

Демоните съществуват още от великата война в Рая, още от тогава, падналите ангели, превърнали се в демони обладават несметен брой хора поколение след поколение. За това човек започва да говори на древни езици. Душата не е била преродена. Била е обсебена от демон или множество демони обсебвали я и в предишни животи в продължение на векове. Ако жив днес човек има свръхестествено знание за миналото, то това не е нищо друго освен своенравните дейности на демоните.

Претендиране за цялата Слава

Ако демон се държи приятелски или върши добри дела, то истинскита му цел е да донесе слава на Сатаната, да въвлече хора в светът на окутизма или да привлече вниманието на друг демон към дейноста си.
Нека кажен, че самообявил се медиум отиде в полицията и предложи услугите си за намирането на дете изчезнало няколко дена по-рано. Медиумът започваа да визуализира с плашещи подробности обстоятелствата около случая: отвличане, сексуално насилие, убийство и набързо заравяне, както и точното местонахождение на гробът. Полицейското разследване за жалост потвърждава всичко казано от медиумът. Медиумът може да е с най-добри намерения и при нормално обстоятелства не би бил сметнат за обсебен от демон. Но след като този човек съзнателно или не е провокирал свръхестественото, за да разгадае мистерията, то демон се е отзовал на повика и е помогнал с визуализацията. Демонът дори може да е същият обладал по рано човека извършил престъплението. Демоните въвлечени в този хипотетичен случай нямат алтруистични мотиви. Успокоение за родителите не влиза в сделката. Демонът иска всички да разберат какво е сило извършено под неговото въздействие така, че Сатаната и другите демони да се радват на славата. Понякога признат медиум не получава никакви картини които могат да бъдат от полза на разследването. При това положение се смята, че празнотата се дължи на факта, че в престъплението не е бил замесен демон.

“Гласовете ми казаха да го направя”

Тед Бънди беше включен през 1996 във февруарското издание на A & E „Биографии” под ръководството на Джак Пъркинс. Предаването каза следното нещо относно външното влияние довело до престъпленията му:
"Той чувстваше, че чува гласове. Сега никога не би признал, че е „чувал гласове”, защото е наясно, че е било лудост. Той описва някой като „другия Тед”. Този друг Тед му е говорил с гърлен глас и е посочвал жена която е казвал, че си мисли, че той никога не би могъл да я притежава. „Виж как минава окрай теб. Какво ли си мисли за теб...” И го е докарвал до момента в който Тед е започвал да следи жертвите си..."

Силата на убеждаването

Джефри Дамър е още един класически пример на престъпник обладан от демони. Той показва класическите симптоми на похот и насилие. Неестествената му дарба на убеждаване може да не е много известна, но е съвсем ясна.
В ноща на първите му убийства, когато кара разчленените си мъжки жертви в торби за боклук, той е спрян от пътен полицай за дето криволичи по шосето. Той е толкова добър в приказките, че полицаят го пуска само с фиш.
Към края на гуляя с убийствата една от жертвите на Дамър се свестява, докато той е до магазина за бира, и изтичва гол на улицата търсейки помощ. Минувач се обажда на полицията, но Дамър успява да ги убеди, че е просто любовна свада. По-късно същата нощ, той убива момчето.
Според биографията му от 1998 „...Джефри винаги с удоволствие е обвинявал Дяволът, че е превзел душата му...”.

Нарастването на самоубийствата сред младежите

Социалните работници из цяла Америка са обезпокоени от постоянно нарастващия брой на самоубийства сред младежите. Демоните са привлечени от хора замесени с насилие, безразборен секс и наркотици. Броят на младежите експериментиращи с наркотици и безбрачен секс е огромен. Това означава, че демонътима поле за изява и може по цял ден да прескача от тийн на тийн и да го води към саморазрушително поведение.
Забележка: В Християнството самоубийството е считано за един от най-големите грехове, който се наказва с вечно изгнание.

Избягване на Демонично обсебване

01.Оповавай се на силата на Светия Дух да надвие силата на греха
02.Потърсете помощник и съветник
03.Вярвай в Исус Христос „нашия Бог и Спасител”
04.Моли се, чети Библията и редовно ходи на църква

Ключът на Соломон

“Ключът на Соломон?”Това е истината, ясно.”
„Ключът на Соломон” е книга с магии притежание на цар Соломон. Копията за които има данни датират от Средновековието, те са от изключителен интерес за всички занимаващи е с демонология.
„Ключът на Соломон”, е разделена на две книги, състава на заклинанията с имената с които се призовават духове на умрели хора(за предпочитане загинали в битка) и духове от Ада (не конкретно демони или наказани души, какви са се определя от текста на заклинанието с което биват призовани ) , и заклинания за предпазване на заклинателя (наричан в книгата екзорсист) от обсебване на демони. Има проклятия които могат да накарат дух да се подчинява.
Според „Ключът на Соломон” животно трябва да бъде принесено в жертва с цел да се призове есенцията на духът, това е условие присъстващо в почти всички магии част от чрната магия.
Книгата съдържа инструкции за практикуване на некромантия, експериментиране с невидимост, за нараняване на други хора и т.н. както и зодиакалните дати подходящи за извършването на тези ритуали. Всички инструменти нужни за извършването на ритуалите са описани в детайли също както и всичко необходимо за направата им.

Източник: supernatural-bg
Превод: ThePinkDuck
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://booo.omgforum.net
 
Devil's Trap
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Pirate Black Devil 2 PRO
» PIRATE Black Devil 2 in 1
» Продавам металдетектор Pirat Black Devil 2 in 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Supernatural :: Демони-
Идете на: